Gellak nagels

 Wat is GELLAK voor je nagels? Wat is BIAB voor je nagels?

GELLAK is meer vloeibaar, en BIAB is een stevige gel

BIAB is een afkorting van 'Builder In A Bottle', bouw(gel) in een flesje dus. Een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels.

Een BIAB treatment is momenteel enorm populair en dat is niet zo gek. BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’ en het is precies wat de naam doet vermoeden. Deze gel in een flesje is dikker dan gellak.

Het geeft een extra versteviging mee aan de nagels en tegelijkertijd geeft het een natuurlijke uitstraling. Waar alleen een laagje gellak vaak maar enkele weken blijft zitten, is de houdbaarheid van BIAB langer (+/- 4 weken). 

Voordeel van BIAB

Een groot voordeel van BIAB is dat deze builders vaak afweekbaar zijn. Het zou daarmee ook een fijne eenmalige behandeling kunnen zijn, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. BIAB kent net als een gelnagel een bepaalde flexibiliteit waardoor het meebuigt met de eigen nagel. Vaak is BIAB zelfs wat flexibeler en de kans op breuken en barsten is daarmee klein. Ook egaliseert het oneffenheden in de natuurlijke nagel. 

ZWAKKE NAGELS

Een BIAB treatment wordt ook vaak toegepast bij klanten die nagels bijten of broze nagels hebben. Het product is een fijne versteviging voor de nagel. Vooral bij nagelbijters kan dit een mooie oplossing zijn. Daarnaast is het product erg licht op de nagel waardoor het voor klanten vaak weinig tot geen moeite kost om aan het kunstproduct te wennen.

TEENNAGELS

Gellak op teennagels kan ook heel mooi zijn. Vooral in de zomermaanden en op vakantie! Het verstevigd en egaliseert de nagel plus een mooi kleurtje, dit blijft gemiddeld tot 8 weken zitten.